Over Expozed

Expozed is hèt creatieve platform waar je alles over talent kunt ontdekken op het gebied van media, dans, muziek en kunst. Je kunt hier nieuw talent ontdekken, in contact komen met jong talent en verse kunst en design kopen in de Expozed Shop. In het item Expozed talk ga ik met talent in gesprek. Heb jij een talent en wil je op dit platform zichtbaar zijn of heb je interesse in één van de Expozed talenten, neem dan contact op met Expozed.

Volg Expozed op Instagram 

Over Saskia Piqué

Saskia Piqué is freelance producent van creatieve concepten, videoshoots, fotoshoots, films en commercials en is de talentscout en blogger voor dit creatieve platform, Expozed. Binnen haar werk als producent komt zij vaak in direct contact met tof talent en hierdoor werd zij geïnspireerd om dit creatieve platform te starten. ‘Expozed talk’ op Hotterdan is hier een onderdeel van. Met haar grote interesse in Kunst en Fashion is zij de perfecte toevoeging voor Hotterdan. 

Saskia in 1 zin: Allround, creatief inventief, gezellig, loyaal, nieuwsgierig en streeft er altijd naar om (nieuw) talent te verbinden met het grote publiek. 

Volg Saskia op Instagram 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *